Postelseweg 70
5521RC
EERSEL
tel. 0497-512854

EFC begon sterk aan de wedstrijd en wij dramatisch. Binnen drie minuten lag de bal al in het doel na een afstandsschot, dat nog van richting werd veranderd. Hierdoor was Eric kansloos. Pietje kon met een knappe reactie even later de bal nog via onze lat wegwerken, waardoor een snelle 2-0 ons bespaard bleef. In de 27e minuut was er een misverstand tussen Eric en Geert, wat kan gebeuren als we met steeds wisselende opstellingen moeten spelen. Geert dacht dat Eric uitkwam en Eric dacht dat Geert de bal nog kon verdedigen. Helaas was het de speler van EFC die het cadeautje uitpakte 2-0. Niet veel later was het 3-0. Speelden wij zo slecht dan? Nee, helemaal niet. Na het eerste kwartier kregen ook wij verschillende  en enkele goede kansen, maar zoals de laatste wedstrijden wel vaker gebeurd; de bal wil er niet in. Bij EFC vielen alle ballen wel goed en bij ons helaas niet. Toch bleven we goed doorgaan, zonder gemopper en gezeur. Het duurde echter tot de 83e minuut eer Jerke de verdiende 3-1 scoorde. Wij bepaalden en dirigeerden de tweede helft. EFC kreeg nog wel enkele kansen, maar Eric stond zijn mannetje. Aan het eind hebben we een leuke, sportieve wedstrijd gezien, waarbij een gelijkspel een goede uitslag geweest zou zijn, maar uiteindelijk stonden wij weer met lege handen. Volgende week spelen we thuis tegen EFC, dan zullen we de drie punten in huis moeten houden.