11 november 2012 14:30

Scheidsrechter

Schippers, P.A.W

Voorbeschouwing

Na de nederlaag van vorige week tegen Nieuw Woensel is het zaak om de draad weer op te gaan pakken. Samen met v.v. Gestel staan we op de gedeelde 4e/5e plaats en de nummer 6 Nieuw Woensel is tot een punt genaderd. Marvilde en Theole hebben beiden drie punten meer en zijn dit weekend elkaars tegenstander. Met volgende week Marvilde op het programma betekent dit dus dat er veel te winnen c.q. te verliezen staat in de komende twee wedstrijden.

Haarsteeg staat samen met Bladella en Heeswijk op de gedeelde 10e/11e/12e plaats. Van de 9 gespeelde werd gewonnen in de eerste wedstrijd gewonnen tegen SC Zwaluw met 4-1, daarna nog drie keer een gelijk spel. Doelsaldo bedraagt 14 voor en 25 tegen. Na de eerste ontmoeting werd er dus niet meer gewonnen en in de vier uitwedstrijden werd slechts een punt gehaald.

Selectie Haarsteeg

Met de 25 tegendoelpunten heeft Haarsteeg de op een na meest gepasseerde doelman. RKVVO heeft alle vier de thuiswedstrijden met overtuigende cijfers gewonnen met 15 doelpunten voor en 2 tegen. Theoretisch gezien moet het kunnen, maar daar win je geen wedstrijden mee. Haarsteeg is een hardwerkende ploeg die in ieder geval afgelopen week heeft laten zien dat ze ook van hoger geplaatste tegenstanders niet willen verliezen. Bij Theole weten ze daar alles van, vorige week werd het 3-3 tegen de nummer twee van de competitie.

Wedstrijdverslag

RKVVO geeft Haarsteeg geen kans.

RKVVO wat sterk aan deze wedstrijd begon, schiep zich gedurende het eerste kwartier enkele kleine kansjes, waar Haarsteeg zich alleen met verdedigen bezig kon houden.

Verdiend kwam RKVVO in de 21ste minuut op voorsprong,

een voorzet van Bram van Sambeek werd door Kay van Diessen in het Haarsteger doel gegleden 1-0.

Enkele minuten later werd alweer een voorzet van Bram van Sambeek rakelings naast geschoten.

RKVVO was veel sterker dan Haarsteeg, maar het spel werd slordiger en uitgespeelde kansen voor RKVVO deden zich in de eerste helft niet meer voor. In de 40ste minuut was het Haarsteeg dat de gelijkmaker op de schoen had, maar RKVVO keeper Bas Cremers redde voortreffelijk.

Ruststand 1-0

De tweede helft kwam er een meer aanvallend Haarsteeg in het veld. Kansen over en weer, waarna RKVVO het heft weer in handen nam. Een goede aanval in de 62ste minuut zorgde voor het tweede Oerse doelpunt, een voorzet van Kaleem Sahebali bereikte Kay van Diessen, die de 2-0 binnen kopte.

Bij een Oerse aanval schoot Joost van Doormaal in de 66ste minuut tegen de lat.

In de 68ste minuut werd Sam Heinemans vervangen door van een blessure teruggekeerde Rob van Breugel. Martijn van Dijk kwam bij RKVVO in het veld voor Kaleem Sahebali.

RKVVO bleef de bovenliggende partij, maar kon de enkele kansen niet benutten

Haarsteeg kreeg in de 82ste minuut nog de grootste kans, maar hun ingekopte bal verdween naast de verkeerde kant van de paal.

In de 83ste minuut werd een foute terugspeelbal op de keeper van Haarsteeg onderschept door Rob van Breugel die daarna de 3-0 binnen schoot. (zijn 250e competitie doelpunt voor RKVVO 1 )

Jasper Mol verving nog de moe gestreden Bram van Sambeek bij RKVVO.

Een overtuigende overwinning voor het goed spelende Oerse elftal.

Opstelling RKVVO :

Bas Cremers

Rutger van Oorschot                                                    Martijn Antonis

Pieter Jansbeken            Joris Kox

Mark Vruggink

Kaleem Sehabali                                                                            Bram van Sambeek

Joost van Doormaal

Kay van Diessen                              Sam Heinemans

Wissels :

Rob van Breugel (68 voor Sam Heinemans)

Martijn van Dijk (72 voor Kaleem Sehabali)

Jasper Mol (82 voor Bram van Sambeek)

Wedstrijdverslag Haarsteeg

Haarsteeg 1 krijgt nog geen vat op de competitie

Het eerste team van VV Haarsteeg verloor afgelopen weekend met 3-0 van Rkvvo. De wedstrijd in Veldhoven stond in het teken van herstel van de blauw-witten. Zij speelden met zeer veel strijdlust. Trainer Theo van Geffen heeft spelplezier en hard werken tot belangrijke doelen verklaart. Vorige week werd tegen topteam Theole nog een punt gehaald. Bij Rkvvo, ook een topteam, kwam het dit keer niet zover. De Veldhovenaren speelden fel en creëerden meerdere kansen. Met de rust stonden zij verdiend voor met 1-0.

Na de rust beleefde Haarsteeg haar beste periode. Meerdere kansen hadden het team naast haar opponent kunnen brengen. De scherpte die vorige week nog succes bracht was net niet aanwezig. Rkvvo liep in de tweede helft verder uit naar 3-0. Toch kan het team van trainer van Geffen terug kijken op groei van het team. De laatste twee wedstrijden tegen topteams werd beter gevoetbald dan vele wedstrijden geleden. Een domper op deze wedstrijd was wel het uitvallen van spits Niels Hulsen. Hij verdraaide in een duel zijn knie en moest na afloop naar het ziekenhuis voor onderzoek.