Super begin van RKVVO JO9-3 in het nieuwe seizoen

Hoogeloon JO9-2

Onder 9, JO9-3, Groep 5 56

2 september 2017 9:00

Opstelling

Nadat afgelopen woensdag de eerste training al goed was begonnen, stond vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Dit jaar zijn er wel wat wijzigingen in het spel. Zo wordt er op een kleiner veld en met 1 speler minder op het veld gespeeld. Daarnaast doen we dit jaar ook voor het eerst mee aan de beker en is Hoogeloon JO9-2 vandaag daarin de eerste tegenstander onder een mooi zonnetje met de vaste supportersschare naast de lijn.

De wedstrijd was nog maar net begonnen of Stan kwam goed op vanaf eigen helft en met een goed schot was daar het eerste doelpunt van het seizoen.  Lang kon RKVVO niet van deze 1 - 0 voorsprong genieten want binnen een minuut had Hoogeloon al de gelijkmaker in het net liggen. RKVVO liet de moed niet zakken en bleef vol de aanval zoeken. Al snel wist Stan voor de tweede keer het net te vinden en stond RKVVO weer op voorsprong.
Na een korte pauze halverwege de eerste helft wist Guus, in zijn eerste officiële wedstrijd voor RKVVO, ook al snel doel te treffen en zo stond het al 3 - 1 voor RKVVO.. Hoogeloon kwam er moeilijk uit en niet veel later had Stan zijn hattrick te pakken en was het al 4 - 1. De aanvallen richting het Hoogeloon-doel bleven maar komen met wat kansen voor Luuk en Lisa. Vlak voor rust wist ook Guus zijn eerste hattrick te maken en zo de ruststand op 6 - 1 te brengen.

De tweede helft ging verder met waar de eerste helft was gebeleven. Een sterker RKVVO dat Hoogeloon goed onder druk bleef zetten. Al snel na rust had Stan al de 7 - 1 gescoord. Direct gevolgd door de eerste treffer van de andere nieuwe aanwinst Milan. Hoogeloon bleef wel vol goede moed proberen te scoren, maar achterin wisten Mika, Rens, Guus en keeper Simon het doel verder schoon te houden. Milan wist nog wel een keer te scoren en zo de eindstand op 9 - 1 te brengen.

Een mooi begin van het nieuwe seizoen waarbij de penalties in een gelijkspel eindigde. Volgende week wacht de volgende uitdaging voor RKVVO met een uitwedstrijd voor de beker tegen DBS JO9-10.