RKVVO JO9-3 bindt ook Hapert JO9-3 aan de zegekar

16 september 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag was de laatste poule-wedstrijd voor de beker tegen medekoploper Hapert JO9-3. Bij RKVVO speelde vandaag Steven mee als extra speler.

RKVVO begon geconcentreerd aan de wedstrijd en al snel had Milan twee keer gescoord.  Ook verdedigend stond RKVVO sterk met Mika en Stan in de verdediging. Daarnaast stond Simon zijn mannetje goed in het doel de enkele keer dat Hapert een kansje kreeg.  Vlak voor de time-out wist Luuk RKVVO al op een 3 - 0 voorsprong te schieten.  Na de time-out bleef RKVVO de aanvallende ploeg en via Lisa en Steven kwamen er nog een aantal kansen. Vlak voor de rust wist Guus nog te scoren en zo ging RKVVO met een 4 - 0 voorsprong de rust in.

Na de rust ging Rens goed door en wist hij de 5 - 0 tegen de touwen te schieten. Hierna wist Hapert uit een goed genomen corner de 5 - 1 achter Simon te schieten. Niet snel hierna wist Stan het verschil weer op 5 te brengen via een goede aanval over links. Meteen vanaf de aftrap wist Luuk de 7 - 1 te scoren.  Vier minuten na de laatste time-out scoorde Guus voor de tweede keer vandaag en zo was het 8 -1. Met nog een paar minuten te spelen wist Hapert nog voor een tweede keer te scoren.  In de allerlaatste minuut van de wedstrijd was het Guus die met zijn derde goal van de dag de 9 - 2 eindstand op het bord bracht.

Door deze overwinning is RKVVO eerste geworden in de bekerpoule en gaat het later verder in het toernooi. Volgende week wacht de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Unitas '59 JO9-6.