RKVVO JO9-3

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

9 december 2017 9:15

Opstelling RKVVO JO9-3

Het was nog even spannend, maar de weergoden waren het team guntig gestemd. Ondanks de kou en af en toe wat witte vlokken kon een voltallig RKVVO JO9-3 met een grote supportersschare vertrekken naar Reusel voor de kampioenswedstrijd tegen Reusel Sport JO9-4.

In de snijdende kou begon RKVVO wat rustig aan de wedstrijd en was de eerste kan voor Reusel Sport. Simon was echter goed op zijn hoede en wist de aanvaller van Reusel tegen te houden. RKVVO schakelde een tandje bij en al snel  wist Stan met een goede diepe bal Guus te bereiken. Deze wist wel raad met zo'n kans en schoot de 0 - 1 tegen de netten.  Niet veel later was het raak via Milan en zo was  het ijs op deze ijskoude morgen gebroken met een 0 - 2 voorsprong. Het duurde nog tot vlak voor de eerste time out voordat de supporters weer konden juichen na een goede aktie van Luuk die daarmee voor de 0 - 3 zorgde. De laatste aanval voor de time out was voor de opkomende Stan die voor de 0 - 4 zorgde. In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam Lisa in de aanval te staan samen met Guus. Uit een corner van Steven was het Lisa die voor de 5 treffer van RKVVO zorgde.  Even later was het weer Steven die Guus aanspeelde die voor de 0 - 6 ruststand zorgde.

Ook in de tweede helft bleef RKVVO de sterkere partij en al snel had Milan zijn tweede doelpunt van de dag te pakken. Even later nam Mika de bal goed mee van achter uit. Zijn schot werd nog net tegen gehouden door de keeper, maar in de rebound was het Milan die zijn hattrick vol maakte. Zo was het 0 - 8 voor RKVVO. Vlak voor het einde van de time out ging Milan goed door en zag hij Luuk vrij voor het doel staan. Luuk wist zo de 0 - 9 te scoren. De eerste aktie na de time out was meteen het 10e doelpunt voor RKVVO. Goed doorgaan van Guus zorgde ervoor dat RKVVO verder kon gaan in hun jacht op het 100e doelpunt van de competitie. In het laatste deel van de wedstrijd kwam Reusel Sport er nog een paar keer gevaarlijk door maar Stan en Simon wisten de doelpogingen goed onschadelijk te maken en zorgden er zo voor dat de 0 op het bord bleef voor Reusel.  Met nog zo'n 5 minuten te spelen kwam Stan goed op met een dribbel van eigen helft. Zijn schot leek naast te gaan maar via een verdediger van Reusel was het toch nog een doelpunt.  Hierna ging Steven met een mooie rush over rechts naar voren en wist de vrijstaande Guus voor het doel aan te spelen die wel raad wist met dit buitenkansje en zo was het 0 -12 en doelpunt 99 een feit. De 100e van de competitie werd ook nog gescoord en dit werd gedaan door de jarige Steven. Het slotstuk van de wedstrijd was voor Stan die de 0 - 14 scoorde.

Hierna kon het feest beginnen voor de jongens en meisje. Een groot compliment voor de grote stappen die het team heeft gemaakt in dit seizoen. Met 9 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel een terechte kampioen met 101 doelpunten voor en maar 17 tegen!! Gefeliciteerd!!