RKVVO JO9-3 begint ook in 4e klasse met royale overwinning

10 maart 2018 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag was het dan eindelijk zover en kon er na een lange winterstop weer gevoetbald worden. In een lekker voorjaarszonnetje was het complete team aanwezig. In de voorjaarscompetitie wordt nu gespeeld in de 4e klasse na het kampioenschap in de 5e klasse in de najaarscompetitie.

Het begin was nog wat aftastend tegen een goed spelend Steensel/Knegselse Boys JO9-2. Toch was het al snel Luuk die als eerste het doel wist te vinden en zo RKVVO op een 1 - 0 voorsprong bracht. Niet veel later wist Luuk ook de 2 - 0 op het scorebord te schieten. RKVVO had nu duidelijk het betere van het spel al kwam Steensel/Knegselse Boys er af en toe goed voetballend wel door, maar dan stond daar altijd nog het goede verdedigingsduo Mika en Stan. Vanaf het middenveld kwam Steven geregeld gevaarlijk door en wist ook hij ook het net te vinden. Via een goed uitgespeelde aanval wist Steensel/Knegselse Boys nog voor rust tegen te scoren. Bij RKVVO wist ook Guus zijn doelpuntenproduktie van de najaarscompetitie door te zetten. Bij de aantal gevaarlijke aanvallen van Steensel/Knegsel was Simon weer goed op zijn post en wist zo de tegenstander op slechts 1 doelpunt te houden. Aan de andere kant zorgde Steven met zijn tweed doelpunt voor de 6 - 1 ruststand.

In de tweede helft ging Lisa wat meer in de aanval spelen, na in de eerste helft goed werk op het middenveld te hebben verricht. Op het middenveld werd haar rol goed overgenomen door Rens die op het middenveld nu de ballen goed veroverde en daardoor RKVVO weer in de aanval bracht.  In het begin waren er nog wel wat gevaarlijke aanvallen van Steensel/Knegselse Boys maar Simon was nauwelijks te passeren en hield diverse ballen tegen. Aan de andere kant zorgde Stan voor de 7 - 1.. Steven maakte na rust zijn hattrick compleet waarna Steensel/Knegselse Boys nog hun tweede goal maakte. Hierna zorgden Milan en Guus (2x) voor de 11 - 2 uitslag.

Een goed begin van de voorjaarscompetitie voor RKVVO JO9-3. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Steensel/Knegselse Boys JO9-1 op het programma.