Tim van Buel (schot)
90'

6e klasse 652

3 november 2019 10:00

Na het gelijkspel tegen De Valk vorige week, zouden nu weer drie punten gehaald moeten worden tegen het laag geplaatste team van De Zuiderburen. Het begon erg goed, na drie minuten lag de bal er al in na een geplaatste schuiver van Max.  Twee minuten later schoot Jelle de 0-2 al op het bord na een mooie aanval via Jesper en Pim. Het doelpunt was nog maar net opgeschreven of Giel bracht de score al op 0-3 na een solo (ik kan hem echter niet toevoegen in de lijst). Het publiek maakte zich op voor een monsterscore, maar het liep wat anders in de eerste helft. We speelden slordig en niet altijd even geconcentreerd. Dit zorgde ervoor dat de Zuiderburen terug konden komen in de 30e minuut. Gelukkig kon Geert er vlak voor het rustsignaal nog een inprikken.
De tweede helft werd er beter gespeeld en waren er meer combinaties. Tim B miste een bal voor open doel, maar kon enkele minuten later gelukkig wel het net vinden.
Een kwartier voor tijd kon Niels goed doorstomen, werd aangetikt in de zestien, maar wist toch op een mooie manier te scoren. Helaas had de scheids al gefloten voor een pingel. Niels nam deze perfect, zodat hij alsnog zijn doelpunt kon meepikken. We kregen nog goede kansen om de score op te voeren, maar met een schot op de paal van Niels S en een vrije trap van Geert die maar net over ging (over de ballenvanger) bleef het bij 1-6. Het duurde tot de laatste minuut tot Erik de eindstand op 1-7 bracht. Al met al een prima overwinning. Volgende week staat er een zwaardere wedstrijd op het programma tegen de Knegselse Boys. Als we daar drie punten mee kunnen nemen doen we zeker goede zaken.