JO11-4 vindt uiteindelijk de 'aan'knop en wint het laatste kwart

5e klasse 30

3 oktober 2020 11:30

Scheidsrechter

Stijn Timmers

Een druilerige zaterdagochtend stond toneel voor de thuiswedstrijd tegen EMK. Waar de tegenstander er direct fel in ging, had RKVVO moeite om op gang te komen. Daardoor stond het team al snel op achterstand. Het lukte ook niet om onder de druk van EMK uit te voetballen. Er waren wel een paar kansjes doordat er hard werd gewerkt. Tot scoren kwam het echter niet tot het 4e kwart van de wedstrijd. RKVVO vond hier de 'aan'knop en kwam door goed samenspel een solo van Robin en prachtige treffer van Tyron tot het eerste en enige doelpunt van wedstrijd. Iets later kreeg RKVVO nog penalty, door goed keeperswerk van EMK leidde dit niet tot een treffer. RKVVO wist uiteindelijk op karakter het laatste kwart van de wedstrijd met 1-0 te winnen.